Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen basszusgitárt ajánlanát...

Milyen basszusgitárt ajánlanátok egy kezdőnek?

Figyelt kérdés

Szeretnék elkezdeni basszusgitározni a közeljövőben, milyen gitárt ajánlanátok? Használtan szeretném venni, így talán beleférne komolyabb kategória is...

A keret kb 60ezer ft.

2016. márc. 15. 14:38
 1/7 anonim válasza:
Ibanez, Cort, talán még Warwick. 50- 60 ezer forintért már lehet venni.
2016. márc. 15. 14:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Bass gitárban a komolyabb kategória az használtan 300k. 60 rugóból valami leharcolt belépőszintű bass jön ki.
2016. márc. 15. 17:29
 3/7 anonim ***** válasza:
44%
A Cort-ot meg Ibanezt messziről kerülném. Ebben az árkategóriában használhatatlan mind. Inkább valami SX, HB-t néznék. Főleg az utóbbi évekből mert a régebbiek gagyik.
2016. márc. 15. 17:31
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát pedig pont, hogy a Cort jó ebben a kategóriában, biztos nem valami hulladék pozdorja HB.

SX-ek is jók, de ennyiért venni baromság.

2016. márc. 15. 18:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Cort az a 100+-os árkategóriában tűrhető, de ott is csak a metálbaltáik. A HB már régóta nem pozdorja és amióta a thomann végzi a minőség ellenőrzést, agyonveri akármelyik Cortot az alsóbb szegmensekben, de azért írtam hogy az utóbbi évekből érdemes választani ahogy az SX-ek közül is a rondo érásakat érdemes csak venni mert az azelőttiek gagyik.
2016. márc. 15. 18:45
 6/7 anonim ***** válasza:
ez attól is függ milyet akarsz p basszus? jazz basszus, pj basszus? őszintén szólva a márka nem annyira lényeges,nekem Ibanez szólógitárom van de lehet ha vennék 15 ezerért egy noname leharcolt gitárt egy kis rászánással és precíz munkával egy gyönyörű mutatós egyedi gitárt tudnék belőle varázsolni,na de visszatérve nézegess gsfanatic-on mert jó cuccok is akadnak ott,kezdésnek a cort,ibanez tökéletes,de hogy milyet szeretnél az sok mindentől függ például milyen műfajt szeretsz,komolyan akarod e nyomni,és mik a céljaid vele,cserélnéd amint tudsz játszani egy komolyabbra vagy inkább veszel komolyabbat ami később is megállja a helyét.Ebben az ár kategóriában használtan főleg a lehetőségeid a csillagos ég csak tudni kell hol érdemes keresni és mit
2016. márc. 15. 20:31
 7/7 anonim ***** válasza:
90%
Nekem Cort GB34A volt, tudom ajánlani. Használtan egy rendesen karbantartott darab megéri. Nyilván nincs világbajnok hangja, de stabil, jól összerakott darab és a single/humbucker pickupok miatt egész változatos stílusokhoz is jó.
2016. márc. 17. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!