Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Senkinek se tűnt fel hogy...

Senkinek se tűnt fel hogy Taylor Swift a Bad Blood klipjét csak lekoppintotta Britney Spears-től?

Figyelt kérdés

[link]

és ennek a klipnek akkora sikere lett meg nagy nézettsége mikor csak koppintott?!

2016. márc. 14. 12:05
 1/4 anonim ***** válasza:
kit érdekel
2016. márc. 14. 13:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem mintha nem mindegyik ezt csinálná.
2016. márc. 14. 13:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Mivel egyikük zenéje sem érdekel különösebben, ráadásul a Britney-klipet nemis láttam, ezért nem. Elég megszokott dolog a zenei világban a másolás, ennél sokkal durvábbakat is láttam már. Amúgy egyáltalán nem biztos, hogy szándékos volt, könnyűzenében a legtöbben meglehetősen szűk területen belül mozognak, így időnként akaratlanul is születnek meglepően hasonló dolgok, azt meg még nemis említettem, amikor valaki akaratlanul csinál nagyon hasonlót azoknak az előadóknak a munkáihoz, akiket szeret. A siker meg nagyon nem azon múlik, hogy mennyire egyedi valami, hanem hogy mennyire eladható, nagyon kevés embert érdekel, hogy koppintott-e vagy sem.
2016. márc. 14. 16:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. De Tayloré sokkal jobb.
2017. aug. 23. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!