Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » BigBang G-Dragon tényleg...

BigBang G-Dragon tényleg ebben az évben a seregbe megy?

Figyelt kérdés
Ő az egyik UB-m, és igen, nemrég Hallottam róla, hogy a seregbe megy, meg, hogy 5-6 évre visszavonulnak. Ez tényleg igaz? Köszönöm előre is a válaszokat:)

2016. márc. 12. 17:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen sajnos :( De aztán folytatják a zenélést :) Minden férfi bevonul egyszer, ez alól az idolok sem kivételek
2016. márc. 12. 19:32
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen, tudtam errol, de van aki csak azt mondja, hogy TOP vonul be ebben az évben, és jövőre követi őt valószínűleg Jiyong és YoungBae xc
2016. márc. 12. 20:59
 3/9 anonim válasza:
Lehet, hogy most nagyon tudatlannak nézhettek, de ugye nem fognak meghalni?
2016. ápr. 2. 12:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Neem dehogy :D Nem mennek háborúba ez csak ilyen katonai képzés, ne aggódj ^^
2016. ápr. 2. 23:26
 5/9 anonim válasza:
és ez meddig tart ? :-O mikor fogják folytatni ? :-O
2016. jún. 23. 08:40
 6/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek 2 evet kell bent lenni. Szoval (en olyan 6-8 evnek szamoltam) mert mire kijon T.O.P majdnem akkor megy be Seungri is :/
2016. jún. 27. 05:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Elmeletileg nem akarnak kihagyni majdnem 5-6 evet ezert megfontoltak mar hogy mindegyikojuk kozosen bevonul es igy elobb tul lesznek rajta + meg a rajongoknak se kell sokat varni rajuk de en ezt csak hallottam
2016. júl. 6. 22:15
 8/9 A kérdező kommentje:
A YG azt mondta, hogy nem vonulnak be egyutt..
2016. aug. 4. 23:14
 9/9 TBC88 válasza:
Bocsi de most akkor végül is bevonult?
2017. márc. 26. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!