Elder Audio - HM 100 Heavy Metal gitártorzító vélemény?
Figyelt kérdés
Ha esetleg valakinek van vagy volt ilyen típusú torzítópedálja, akkor legyen szíves ossza meg velem a tapasztalatait, véleményét. Érdemes-e megvenni?2016. márc. 10. 17:43
1/8 anonim válasza:
Semmilyen torzítópedált nem érdemes megvenni.
2/8 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted? Miért nem érdemes?
2016. márc. 10. 18:22
3/8 anonim válasza:
Mert csak elkásásítják a hangképet, és egy mosott massza lesz a gitárhangból.
Milyen erősítőd van?
Nincs rajta torzított csatorna?
4/8 A kérdező kommentje:
Ezaz, hogy nincs erősítőm. Gépre szoktam rákötni. Tudom, hogy gépre lehet letölteni különféle gitáreffekt programokat(próbáltam), de mivel a gépem nem mondható "csúcsgépnek", nem működött rendesen. Nagyon sokat késett a hang, recsegett, kattogott, szóval nem volt jó.
2016. márc. 10. 18:43
5/8 anonim válasza:
Ez esetben főleg nem mész vele semmire.
Hangfal emuláció nélkül a dobhártyád kiszakad a zsizsitől.
Egy Vox Amplug kell neked.
6/8 A kérdező kommentje:
Az pontosan mit is csinál? És ha veszek egy olyat, akkor azzal kössem gépre, vagy hogyan tudom akkor torzítani?
2016. márc. 10. 19:07
7/8 anonim válasza:
Egy fejhallgatós gitárerősítő.
Sima kisjackes sztereo kimenete van.
Kötheted fejhallgatóra, hifire, hangkártya bemenetre.
8/8 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi a választ!
2016. márc. 10. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!