Tudtok mai, nem feltétlen népszerű, jó hangú rock zenekart?
AC/DC
Ramones
Nirvana
Guns n' Roses
Def Leppard
Mötley Crüe
Foo Fighters
Hollywood Undead
Airbourne
Green day
Black Veil Brides
Imagine Dragons
Sex Pistols
ZZ Top
Skillet
Bad Religion
Sum 41
Offspring
Rammstein
Shinedown
Steel Panther
Five Finger Death Punch
Metallica
Limp Bizkit
Beartooth
Thousand Foot Krutch
Billy Talent
Seether
Black Stone Cherry
Én ezeket szoktam hallgatni, nem mindegyik mai de majd eldöntöd, hogy tetszik-e valamelyik :D
Ezek nem maiak. Maiak közül amik jók tényleg olyanok vannak akik nem híresek. Tegnap találtam:
Azért nem fogsz csak úgy találni, mert az itt felsoroltak régen híresek voltak, ma meg már (az új generáció) nem igazán ismeri, mert nem látják a tv-ben, nem hallják a rádióban. Ezek az együttesek, mikor híresek lettek, népszerűsítette még őket a média, ez miatt lettek világszinten ismertek..ma meg már csak és kizárólag a szart népszerűsítik, vagy megtalálod a jókat valami olcsó fesztiválon vag a youtube-on így úgy amúgy körülményesen, vagy ismered valamelyik tagot. Mostantól (vagyis szerintem már kb. 2000 óta) nem lesznek !ár jó és világhírű együttesek. Csak vagy ez, vagy az. Én úgy találtam, hogy Nirvana covereket néztem és megtaláltam ezt az együttest, mert ők is nyomnak egy számot. Így valahogy szerintem te is találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!