A Kpop-ot tényleg úgy kell kiejteni, hogy Kéj-pop?
Figyelt kérdés
Én eddig mindig magyarosan, Ká-popnak mondtam.2016. márc. 7. 14:44
1/5 anonim válasza:
Nem nem kéj-popnak kell mondani teljesen jól mondod legalábbis én úgy tudom ká-popnak kell mondani(mindegyik ismerősöm így mondja)
2/5 anonim válasza:
Angolosan igen, kéj-pop mivel így ejtik angolul a K betűt, de teljesen jo ká-popnak is itt, hiszen magyarul igy van :D
4/5 anonim válasza:
Igen, helyesen kéj-pop a kiejtése! Az iPhone-t sem ifónnak, hanem ájfónnak hívjuk!
5/5 gotbglrk7 válasza:
Szerintem nincs kulonosebb 'helyes' kiejtese. Magyarosan Ká-pop iken, de pl. Az amerikaiak Kéj-páp-nak mondjak. En meg Kí-popnak mert a kornyezetemben igy mondjak es ram ragadt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!