Francia rap? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Keresek egy zenét, már van vagy 10 éves. Egyszer találtam valamilyen zenelejátszót egy távolsági buszon, arra volt felvéve, de Sehol nem találom. Mivel nem beszélek franciául ezért nem tudom pontosan, de valami ilyesmi volt a refrén: ... Vu selá, ... Vu selá (kimondva igy hangzik. Légyszi segítsen valaki!2016. márc. 6. 15:03
1/20 anonim válasza:
2/20 A kérdező kommentje:
Sajnos ez nem az :(
2016. márc. 7. 11:26
3/20 anonim válasza:
Semmire nem emlékszel a "vu selá-n" kívül? Mert én beszélek franciául, de engem semmi értelmesre nem emlékezted ez így. A "vu" gondolom "vous" lesz, de a "selá" passz.
4/20 A kérdező kommentje:
Sajnos, csak ennyire emlékszem :/
2016. márc. 10. 09:35
5/20 A kérdező kommentje:
Esetleg nem két szó volt a vége, hanem egy...vuselá vagy huzelá...? Nem tudom, de mit nem adnék, ha újra hallanám :D
2016. márc. 10. 09:37
6/20 anonim válasza:
7/20 anonim válasza:
8/20 A kérdező kommentje:
#6-os az utolsó 2 zene tényleg jó, sajnos az első a közelében sincs annak, amit én keresek.
2016. márc. 12. 21:58
9/20 A kérdező kommentje:
#7-es nem, sajna :(
2016. márc. 12. 21:58
10/20 anonim válasza:
Most már nagyon érdekel, hogy valójában mi lehet ez a "vuselá" vagy ilyesmi. Gondolkodom rajta, ha valami eszembe jut és találok olyan zenét, linkelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!