Bérczesi Robin szerintetek hagytak maradandó nyomot a drogok?
Ha összevetem a 2011 előtt készült interjúit a mostaniakkal, amelyek a designer drogos mélyrepülése után készültek, azt veszem észre, hogy eléggé szétcsúszott.
Kevésbé összeszedett, néha nehezebben fejezi ki magát, dekoncentráltabb...
A kérdés nem bántás vagy provokáció akar lenni, személy szerint nagyon szeretem Robit és nagyon értékes embernek tartom, de létezik, hogy a designer drogok 2-3 év alatt annyira szétcseszik az embert, ahogy a klasszikus drogok akár 15 év alatt sem?
"Bérczesi Robin szerintetek hagytak maradandó nyomot a drogok?"
Elég ránézni.
Ő egy hatalmas csapdában van szegény.
Egyszer összeszámolta, 23 féle hang van a fejében..és azt írta,egyre több a gonosz hang.. 😞.
Ha drogozik,nem hallja őket,de szétcseszi magát.
Ha nem drogozik, akkor állandóan a hangokkal küzd. Még koncerten is éneklés közben.
Azért az már nagyon durva.
Szerintem a legtöbb ember ilyen állapotban már valahol kikökötözve feküdne egy bentlakásos intézményben.
Ez van,el kell fogadni, ő beteg. 5 éves kora óta súlyos ocd-s és paranoid skizofréniás.
Ezt a 2019es könyvében szépen leírja. Valamint a Hétköznapi zenész című Petőfi tv által készített műsorban beszél az ocd-ről (kényszerbetegség). Fenn van a youtube-on.
Szóval a drog okozta esetleges károsodás az ő legkisebb baja.
Szerintem (és ugye ezt a kommentet 2023-ban írom) mivel már áttörnek neki a hangok koncerten is,éneklés közben, örülhetünk,hogy egyáltalán még alkot.
Nem tudom,olvassa-e valaki még ezt a hozzászólást. De azért leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!