Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Zenesulikban tanítanak elektom...

Zenesulikban tanítanak elektomos gitáron?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 1. 16:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenhol szerintem. Én például csak felsőoktatásban tudtam felvenni azt a szakot. (AHol jazz dalszerzést tanultam.)
2010. ápr. 1. 16:11
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez iránt az adott zeneiskolában kell érdeklődnöd. Én például már középsikolában is azon tanultam.
2010. ápr. 1. 16:14
 3/11 A kérdező kommentje:
és nekem, mint olyan valakinek aki nem zenesuliba jár és csak kedvtelésből (lehet h lenne belőle több) szeretne megtanulni, és ismerőse sincs aki taníthatná, annak semmi esélye?
2010. ápr. 1. 16:15
 4/11 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy, illetve milyen szintű sikolai végzettséged van?
2010. ápr. 1. 16:21
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Tanár nélkül is meg lehet tanulni, ha neted van meg gitárod is, más nem nagyon kell.
2010. ápr. 1. 16:25
 6/11 A kérdező kommentje:
középsuliban elsős/kilencedikes (nem buktam)
2010. ápr. 1. 16:26
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát akkor tanulj szorgalmasan (járj valamilyen délutáni zenesuliba, vagy magántanárhoz), és ha tényleg komolyan gondolod, akkor mire befejezed a középsulit, talán lesz esélyed jelentkezni zeneakadémiára. Ismerek olyat, aki így került be.
2010. ápr. 1. 17:23
 8/11 A kérdező kommentje:

ok^^

köszi mindenkinek

2010. ápr. 1. 17:41
 9/11 anonim ***** válasza:

én most tizedikes vagyok, én sem buktam, most kicsit több mint egy éve hogy gitározok, ahhoz hogy iskolai szinten tudjak nincs erőm, de netről sokat tanultam már, aztán ahogy fejlődsz, és hasonló társaságba kerülsz, megismersz embereket, és le merném fogadni hogy találsz valakit aki tanítgat gitározni.. én elég komolyan veszem a dolgot, és nagyjából már leelőztem tudásban azokat az ismerőseimet akik 1-3 éve gitároznak :P de ha van egy szám amit el akarok játszani van hogy tőlük kérek segítséget, vagy fordítva.. szóval nem feltétlen kell mester hogy tanulj, és így talán még a saját utadat is járhatod, és nem a száraz elméletet tanulod :)

annyi hogy a vásárlásnál vigyázz nagyon, pl stagg-ot ne merj venni, vagy noname kakikat :D

látatlanban a cortokat ajánlom, az olcsóbbak közül azok a legjobbak.. esetleg ha gazdagabb vagy :D akkor fender gibson ibanez stb.. de ibanezt csak 120 fölött

2010. ápr. 2. 18:56
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Fenderből egyedül a Strato ér valamit. AZ Ibanazek meg a GIbsonok pedig egyserűen felét sem érik az áruknak. ANnyi pénzért én Mayones-t vagy PRS-t vennék.
2010. ápr. 2. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!