Freddie, a Dal 2016. nyertese nem roma származású ugye?
roma műsort roma nyer...mi ebben a meglepő
akkor most kérek tőled egy piros kezet mert nagyon iiimádom az ördögi szint.
Ő magát nyilvánosan minek vallja? Nem tudok ilyen információról. Összes népeinkre igaz az, hogy bevallás szerint cigány, sváb, zsidó, kun stb. valaki.
Ő nem közölt magáról ilyen adatot. Életvitele, szülei életvitele nem jellemző a szegény cigányokra. Kereskedelmi főiskolát végzett. Ez még nem jelent ugyan semmit, de nem ad kapaszkodót.
Arcberendezése sem cigányos szerintem. De az sem jelent semmit. Szing Viki úgy néz ki, mint egy indiai? Nem. Joshi Bharat igen. Zöld szem sem felel meg a sablonnak.
Sajnálattal közlöm a rajongótáborának hogy a rekedtes hangján és a jó zeneszerzőjén kívül semmije nincs a srácnak.
egy énekes nem csak abból áll hogy eléneklem a dalt, előadásmód,kisugárzás ,átélés,stb stb stb...sajnos ezekből a dolgokból nagy hiányosságai vannak.
Nem baj, majd a szőke svéd lányoknak nagyon tetszeni fog a csinos, magas,fekete hajú magyar fiú. Kár hogy hangja nem sok van, de végül is az mit számít az eurovízióban.
van, hogy én is úgy nézek ki mint egy cigány egy rosszul sikerült képen (barna haj, barna szem), ettől még nem vagyok az.
Fehérvári Gábor Alfréd sem cigánynév, nem is néz ki úgy, élő felvételeket nézz róla, a képeken lehet rossz megvilágítás is, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!