Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen fejhallgatót tudtok...

Milyen fejhallgatót tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
Milyen fejhallgatót tudtok ajánlani zeneőrülteknek, akiknek fontos az hogy a basszus teljesen tökéletesen kiemelkedjen, hosszas használat után is kényelmes legyen, a fül köré épüljön és hogy a mély ne nyomja el az összes hangot?

2016. febr. 27. 11:42
 1/6 anonim ***** válasza:

Heló!

BOSE. Nekem Skullcandy Aviatorom van, mivel sokat használom utcán is, így a kinézet is fontos volt - egyből "beleszerettem", amitn megláttam -, a minőség meleltt, de a BOSE fejhallgatói még enénl is kényelmesebbek, voltkaépp szinte tökéletesek. Minőségben is kiválóak.

Ha számít a minőség, és az, amiket leírtál, akkor az egyik legjobb befektetésed lesz a kvöetkező évekre egy BOSE fejhallgató - még ha 50000 ft körül is kezdődnek, de itt valódi minőségről van szó, ami sokat száímt, pédlául a Skullcandynél is nem élrdemes fülest venni 25000 alatt, mert gyenge a minőség, 30000-tól vannak a jók.

2016. febr. 27. 11:53
 2/6 anonim ***** válasza:

Én egy Sennheiser HD600-at rendeltem nemrég.

Nagyon kényelmes és szuper a hangkép.

2016. febr. 27. 12:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Skullcandy a király.
2016. febr. 27. 13:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Ezt inkább meg se hallottuk.
2016. febr. 27. 16:20
 5/6 anonim ***** válasza:
A Tesco-s jó. :D
2016. febr. 27. 19:04
 6/6 anonim ***** válasza:

nekem panasonic htf 600-am van,nagyon jól szól,stúdiófejhallgató és ez érezhető is a hangzásán,1 éve megvan már és agyon hajtom de semmi baja nincs még és olcsó

ha még ennél is komolyabbat szeretnél akkor AKG k272 vagy AKG k240 de ezeknek már borsosabb ára van

2016. febr. 28. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!