Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki a legnagyobb hangterejelmű...

Ki a legnagyobb hangterejelmű könnyűzenei énekes?

Figyelt kérdés
2010. márc. 31. 19:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Mit értessz könnyűzene alatt? Mert ez azért nem teljesen tiszta.
2010. ápr. 1. 01:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Könnyű zene allat mindent értek ami nem komolyzene:) Tehát nem opera, hanem rock, pop, jazz ilyenek.
2010. ápr. 1. 17:20
 3/7 anonim ***** válasza:

Aha, gondoltam. Ez elég hibás feltevés. Létezik komolyzene, meg popzene. És klaszsikus zenén belűl ugyanúgy megtalálható mindkét kategória, mint rockzenén belűl. Tehát ez így baromság.

AMúgy ha így nézed, akkor Daniel Gildenlöw-öt mondanám. Csak mondjuk azért az őzenéjük bőven olyan, amit én 12 év zenetanulás után is elég nehezen emésztettem emg. Így annak ellenére, hogy nem opra, nem mondanám túl könnyű zenének.

2010. ápr. 2. 01:30
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor: mindem ami nem klasszikus vagy komolyzene. Tehát a rockon belüli könnyűzenére gondolok.
2010. ápr. 2. 13:42
 5/7 anonim válasza:
Akanishi Jin! (KAT-TUN)
2010. ápr. 7. 17:34
 6/7 A kérdező kommentje:
befutott énekesre gondoltam, nem 7 oktváos guines rekordokra. mercurynak és jacksonnak 3,5. kinek nagyobb?
2010. ápr. 7. 17:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Mika : 5 oktáv!!!
2010. ápr. 7. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!