A Punnany Massif, Halott Pénz meg Wellhello mitől lettek ennyire felkapva?
Figyelt kérdés
Szerintem mindegyikőjük túl van sztárolva. Értem én, hogy sok tini szereti őket, mert a csapból is ez folyik meg a másik is ezt hallgatja. De sokszor veszem észre azt, hogy érett felnőtt emberek is, ha nem is rajonganak értük, de rendkívül szeretik és szívesen hallgatják. Én úgy gondolom, hogy sem zeneileg sem pedig szövegileg nem ütnek nagyot. Egyszerű és közhelyes. De miért van az, hogy ez kell az embereknek? Egyszerűen már idegesít, hogy mindenhol őket látom és hallom.2016. febr. 18. 15:45
1/4 anonim válasza:
Nekem ugyan nem kellenek. De feltételezem, hogy amit te hallgatsz, annak kellene lennie az etalonnak.
2/4 anonim válasza:
Wellhellot még megértem, hogy közhelyesnek véled.. De a Punnany? Nekik minden daluk szól valamiről! Ha ezt nem tudod felfogni az sajnálatos, ha meg nem szereted őket, nem kell figyelni rájuk!
3/4 anonim válasza:
Jó zenéket játszanak és jobbat nem is lehetne produkálni,bár tényleg túl vannak sztárolva. Ha valaki szereti, aķkor inkább hallgassa meg youtube-on
4/4 anonim válasza:
Attól lettek felkapottak hogy felkapták őket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!