"Északi" zenék?
Figyelt kérdés
Olyasmi dalokat keresek, mint Aurora- runaway, was first aid kit- wolf, esetleg Of monsters and man- wolves without teeth, vagy the civil wars - devils backbone....
Ismertek ilyen "északi" jellegű zenéket? Mindenfélét szívesen fogadok. Előre is köszönöm a segítséget.
2016. febr. 18. 15:16
1/5 anonim válasza:
Az első kettő számodat meghallgattam, nem kedvelem a stílust, ezért hirtelenjében nem találtam hasonlót. Azoban van egy ismert finn világzenei együttes, ők se az esetem, egyébként a skandináv hangzást ötvözik pl a balkánival, meg mikor mivel...:
Värttinä:
https://www.youtube.com/watch?v=l9ozxHOXf8I&index=1&list=PLE..
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, ment a zöld mancs
2016. febr. 19. 19:49
3/5 anonim válasza:
Nem tudom, hogy hasonló-e ezekhez, vagy tetszeni fog-e, de nekem a Sólstafir jut eszembe először a skandináv zenekarok közül. Illetve még a Wardruna, de az már nagyon nem ez a stílus.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönet.
2016. febr. 20. 18:06
5/5 anonim válasza:
Mammút. Ez egy izlandi zenekar. Kicsit elvontabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!