Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ha van valakinek egy jó dal...

Ha van valakinek egy jó dal mit csináljon?

Figyelt kérdés
Rakja fel youtubra oszt majd lesz valami? Vagy küldje el kiadóknak esetleg előadóknak?

2016. febr. 15. 19:50
 1/3 anonim ***** válasza:
soundcloud youtube
2016. febr. 15. 20:26
 2/3 A kérdező kommentje:
A kiadókat nem ajánljátok? O.o
2016. febr. 15. 21:12
 3/3 anonim ***** válasza:

Csak akkor, ha meg is vetted a programokat.

Nehogymá' valaki egy ingyen torrentezett (akár több 100 ezer forintos) programmal csináljon pénzt.

Én csak emiatt vettem meg az Abletont, mert felkértek egy lengyel kiadótól, hogy remixeljek egy számot. Ha pedig már ez megvan, akkor saját számokat is viszek mostantól kiadóhoz, ha minden jól megy majd :)

Amúgy 3-5 éve rakosgattam fel a netre ingyen a számaimat előtte (tört programokkal).

Úgyhogy addig, míg nem veszel eredeti programot, ne próbálj meg kiadóhoz menni és pénzt csinálni belőle, mert lehet, hogy nagyon rosszul jársz.

2016. febr. 16. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!