Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Honnan szerezhetnék (vehetnék)...

Honnan szerezhetnék (vehetnék) egy olyan ipari fülvédőt, amelyik tud MP3 zenét lejátszani?

Figyelt kérdés

Volt egy, a típusa JPH e8850. Memória kártya ment bele, 20 órát bírt ki az akksija, remek volt. A hangja tökéletes, viselni kényelmes volt. Aztán sajnos párszor leejtettem, mert lecsúszott a fejemről egy hevesebb mozdulatnál, a végső döfést az adta meg, hogy kitört belőle a memória kártya foglalata. Azóta szeretném pótolni, de már nem gyártják és sehol nem találok a neten másik típust. Pedig nekem szinte minden pénzt megérne, mert nagyon monoton a munkám és engedik a használatát meló közben.

(Nem olyan kell, amelyikbe bedugom a telefon zsinórját, mert lógó kábel nem lehet rajtam). Ilyen van ezrével fent, de nekem önálló, memóriakártyás MP3 lejátszós kellene.)

2016. febr. 6. 20:48
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!