Miről szól Wiz Khalifa - King of Everything című száma?
Mielőtt bárki kérdezné, rákerestem neten. Az angolom hulladék, azért is írtam a kérdést.
Sokat hallgatom ezt a zenét, tudok azonosulni vele és szeretném érteni hogy miről szól, mi a reflén magyarul?
Köszi.
Ez egy tipikus én vagyok a f***sz*gyerek,vagy ha úgy tetszik yolo/swag/ szám a szöveg alapján.
1.részben ilyen szövegek vannak:
reggel felkel,beül a Chevroletjébe,nincs ideje azokra,akik utálják őket,b*ssz* meg a zsernyákok stb,meg ilyen szövegek,meg a fiatalokról ír,akik tipikus gettó bűnözők(mint Makaveli- ez itt pl metaforaszerűség, mert Makaveli az Tupac neve volt,és abban az időben a gyerekek,akik már nagyon fiatalon bűnöztek,hívták annak,meg),meg beszól, hogy az én nig-jeim bizony lelőnek,meg jobb ha elfutsz :D
szóval tipikus ilyen krúzolok a kocsimban,én vagyok a menőgyerek zene!
tele van szlenggel,meg hivatkozásokkal
Refrén:
Oh, oh, oh, oh, oh, oh
fiatal gazdag nigga, akkor szívok füvet,amikor akarok
-én vagyok mindennek a király-ezt jelenti a címe a számnak
(most nem akarok negatív lenni,de elég gyengusz ez a szám, nem jó a háttérzene sem szerintem! viszont a rapzene jó kezdet ahhoz, hogy megtanulj angolul és egy csomó szlenget is megérthetsz általa,főleg,ha nézel mellé ilyen típusú filmeket is,pl a : Straight outta Compton c filmet ajánlom neked)
mindennek a királya bocs :D
a lényeget érted így már remélem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!