Mi ennek a számnak a címe?
Figyelt kérdés
Egy Totalcar epizódban hangzik fel, sajnos a Shazam nem ismerte meg többedszerre sem. Aki megmondja, kideríti, az a császár/császárnő!(2perc4nél indul.)
2016. jan. 30. 19:01
1/2 anonim válasza:
Nekem Frederic Robinson ugrott be elsőre, de pl. Bonobot gyakran szoktak aláfestőnek berakni, ami hasonló. Az énekese hasonlít a Submotion Orchestráéra, de ők meg nem használnak ilyen dobokat.
Nagyon ismerős, de ennyiből nem tudom megállapítani mi lehet, sok hasonló szám van.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket! :D
A Bonobo diszkográfiát jól ismerem, bár pár elemében tényleg emlékeztető volt rá a dal. (Meg amúgy a Bonobo-t és a Frederic Robinson-t fel szokta ismerni a Shazam, tehát gondolom valamilyen szerződésben vannak vele.) Annyi biztos, hogy valami downtempo. Hát, még keresgélem. Nyomtam egy like-ot! :)
2016. jan. 31. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!