Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tudtok nekem jó, de kevéssé...

Tudtok nekem jó, de kevéssé ismert zenészeket ajánlani?

Figyelt kérdés
Ne legyen nagyon zúzós, de nagyon elektronikus, de amúgy lehet rock, pop, country, bármi. Főleg külföldi érdekel, de magyar is lehet. Olyan előadókat szeretnék megismerni, akik valamennyire már befutottak, tehát nem csak valaki, aki a YouTube-ra feldobott egy dalt, de nem különösebben ismertek a nagyközönség előtt, vagy esetleg 1-2 slágerüket ismeri csak mindenki. Köszönöm előre is.
2016. jan. 25. 14:30
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

*de nagyon elektronikus se

bocsi

2016. jan. 25. 14:31
 2/11 anonim ***** válasza:

Ha régebbi is jó akkor: Rainbow, Ronnie James Dio, Rush, Manfred manns earth band, aphrodeites child, band of horses, arthur brown, jethro tull

újabb (lehet azért ismertebb, nem tudom és vannak zúzósabb számaik is, de van ami nem az) thousand foot kruch, monster magnet, avantasia

Igazából ezek a saját korukban azért ismertek voltak, csak már mostanság nem azok (legalábbis a fiatalabb korosztályok közt) Amúgy mind rock, metál de a lightosabb fajtából:)

2016. jan. 25. 17:17
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Amiket régebbieket felsoroltál, azokat majdnem minden ismerem, és nem nevezném őket ismeretlennek, de végül is ezt te is mondtad. Inkább kortársakat kérek.
2016. jan. 25. 19:02
 4/11 anonim ***** válasza:
Cinderella
2016. jan. 29. 22:18
 5/11 anonim ***** válasza:
2016. jan. 29. 22:20
 6/11 A kérdező kommentje:
Hejj a Cinderellát ismerem, CD-m is van. :)
2016. jan. 29. 22:36
 7/11 anonim ***** válasza:
Óh, erre nem számítottam! Kellemes meglepetés :D
2016. jan. 29. 23:20
 8/11 A kérdező kommentje:
Én sem. :)
2016. jan. 30. 01:44
 9/11 anonim válasza:

Rootkit, tristam,

Igazából ők gépzenét készítenek (drumstep,dubstep,dnb,glitch hop) de amiket elkészítenek zseniálisak mégha nem is szereted a gépzenét érdemes meghallgatni pár zenéjüket mert van olyan ami sokat mondó :D

2016. febr. 16. 23:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Közben eszembe jutott a No BS!, remélem tetszik és még nézed a kérdést:) https://www.youtube.com/watch?v=eZ7WsJ8TUnk
2016. febr. 17. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!