Mi a véleményetek az Eddáról? Van -e még jövője, illetve mi a kedvenc számotok a zenekarról?
Nincs jövőjük abban az értelemeben, hogy a popzenében a csúcsot, amely magába foglalja a fiatalsággal együtt járó "egyedi újat" és a tapasztalattal együtt járó kifinomultságot, jellemzően a 2-3-4. album környékén, legkésőbb a harmincas éveikben szokták produkálni az előadók.
Örök kedvenc a Hűtlen :)
Szerintem már pokoli régóta ciki az Edda, és erősen csodálkozom, hogy van még ember, aki hallgatja őket.
Rég volt már a 80-as évek...
Én nem érzem magam cikinek, ha Eddát hallgatok. Nem tudnék olyan mai előadót mondani, amit esetleg 30 év múlva is hallgatnék.
Amúgy a kedvencem a Minden sarkon álltam már.
Ha utánanézel Pataki mostani tevékenységeinek, akkor tudnád, hogy semmi jövőjük nincs.
Első három lemez, ami még jó volt, de a múltjukat is onnantól jobb elfelejteni.
Nincs már jövője, kiöregedtek, és nem is tudnának semmi újat mutatni. A fénykorukban nagyok voltak, de az rég volt. Pataki Attilát elég megnézni: klimaxol, méghozzá nagyon durván, bármilyen hülyeséget kitalál, csakhogy reflektorfénybe kerüljön, még ha rövid időre is. És ez szerintem rohadt égő, sőt, szánalmas. Mint a 60 éves nő, aki nem tudja feldolgozni, hogy a fiatalsága már elmúlt, és bizony megöregedett, ezért forrónadrágban és 50kg sminkkel mászkál a plázában shoppingolni.
Ettől függetlenül a régi Edda jó volt, és sok emlékezetes számot csináltak, amik ma is megállják a helyüket a popiparban. Kedvenc számaim tőlük az Éjjel érkezem, a Hűtlen, a Kölyköd voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!