Tudnátok olyan rappereket mondani, akik kevésbé, vagy egyáltalán nem ismertek, de jók?
Figyelt kérdés
Mondok én is pl.: Andrew Style, Brenner. Elsősorban magyarok érdekelnek, de külföldiek is jöhetnek. :)2016. jan. 23. 21:15
11/39 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, most már inkább magyarokat várok. :)
2016. febr. 5. 23:58
12/39 anonim válasza:
A magyaroktól azt várd hogy "elhozzák a 90-es éveket, és a trap a világ legszarabb dolga" :D Szar tömeggyártmány az összes kevésbé ismert, és sírnak hogy ők nem sztárok, ha jók lennének ismertek is lennének. Ilyen egyszerű ;)
13/39 A kérdező kommentje:
Én ezzel nem értek egyet, szerintem a kevésbé ismertek közül kerülnek ki a majd később ismertek. Egyébként a tehetség nem egyenlő az ismertséggel. :) Lil Wayne olyan tehetséges, mint amekkora rajongótábora van?
2016. febr. 8. 18:25
14/39 anonim válasza:
jogos, de nem külföldre gondoltam, ahol egy copy-paste tyga is megéll... Amerikában nyílván máshogy működik, ott több az ismeretlen jó, ergó többen is vannak. DE itthon sajnos ez a helyzet, én nem nagyon tudok egy ismeretlent sem elhallgatni(mondjuk egy-kettőt leszámítva az ismerteket sem), mert mindegyik a nőjének rappel vagy mert sztár akar lenni, vagy szar gyerekkora volt meg a többi lerágott csont Egy rappert nem látok aki majd a mostani nagyok helyébe léphetne egy napon
15/39 A kérdező kommentje:
Ez a 3 téma, amit írtál, hogy lerágott csont, ebben viszont egyetértek. Hiányzik a társadalomkritika a magyar rappből. Ez az én hiányérzetem.
2016. febr. 8. 20:44
16/39 anonim válasza:
Na tehát, a korábban említett NB, tőle egy kicsit SBM-es stílust kapsz sok szójátékkal, néhol furcsa szövegekkel (pl.a 220 BPM felettben)
Gege: Ő egy nagyon fiatal (kb.21-22 éves) srác, NB haverja, nemrég adtak ki új albumot.Gegéről azt kell tudni, hogy magyartanárnak készül tehát sok utalás szokott a szövegeiben lenni, sok költői képekkel, szójátékokkal (ezekre néhol egész számokat kb. fel tud húzni ilyenekre, mint pl. Csak hangzás, Így-úgy). A 4-6 szótagos rímeket erősen tolja, de annyira nála nem zavaró, mint máshol.
Mindketten tudnak pörgetni.
Illetve a Feelan'trope nevű, már feloszlott zenekar. A rapet vegyítették a jazz és hozzá hasonló műfajokkal.
17/39 A kérdező kommentje:
Köszi! Imádom a szójátékokat, bár bármilyen furának is tűnik én a koreait "ismerem", hallgatom, mert k-popper és k-rap rajongó vagyok, csak szeretnék a magyarokkal is "megismerkedni" egy kicsit, elvégre magyar állampolgár vagyok. :)
2016. febr. 10. 20:59
18/39 anonim válasza:
Killakikitt, Nevenincs, Rihno
19/39 A kérdező kommentje:
Köszi!
2016. márc. 19. 23:12
20/39 anonim válasza:
Ponza, orizatriznyak, mulato aztekok, sör és fű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!