Fl studio-ban hogyan tudok epikus zenekari zenét csinálni?
Figyelt kérdés
Van valami, ami segíthet ebben?Én mindenképpen szeretnék ilyen zenéket csinálni.2016. jan. 21. 23:11
1/4 anonim válasza:
Nincs vele tapasztalatom, de ha tudod milyen hangok kellenek hozzá, keress plugineket vagy loopokat amelyek direkt erre a stílusra vannak
2/4 anonim válasza:
Amióta az előző választ írtam találtam egy loop packet a producerloops.comon. A genres menüpontban ki lehet választani az EPIC stílust és ott van egy jó pack. Szerintem azzal érdemes kezdeni valamit
3/4 anonim válasza:
Ajánlani tudom neked a Native Instruments által piacra dobott Kontakt-ot. Ez egy VST plugin, ami tulajdonképpen egy sampler, de sokkal fejlettebb, mint a többi.
Ehhez tudsz torrentezni bármilyen hangszereket. Pl nekem nagy kedvenceim a "The Giant" (ami egy zongora) és az "Action Strings" (amivel vonósokat tudsz megszólaltatni).
De nagyon sok külsős fejlesztők által piacra dobott bővítményeket is leszedhetsz hozzá. Sok minőségi hangot lehet belőle kicsikarni, megfelelő bővítménnyel.
Jó töltögetést és zenélést :D
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! :)
2016. febr. 14. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!