Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » 18 évesen elkezdeni gitározni?

18 évesen elkezdeni gitározni?

Figyelt kérdés

Már nagyon régóta szeretném elkezdeni, kb. 4 éve vágyakozom rá. Most adódott, hogy elég sok pénzt össze tudtam gyűjteni önerőből és szeretnék belekezdeni, azonban nincs időm tanárhoz járni. Itthon, egyedül esetleg gitározni tudó baráttal/ barátnővel meg lehet tanulni (persze tudom, hogy ez nem 1-2 alakalom, hét, hónap)?

Ki is néztem egy gitárt, abszolút kezdő szintűt. 18 évesen késő elkezdeni?

2016. jan. 17. 12:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Én 28 évesen kezdtem. Szerintem sosincs késő, csak akarat és kitartás kell hozzá.
2016. jan. 17. 12:53
 2/7 A kérdező kommentje:
Nehezebb, mint megtanulni vezetni? Mert az kb. 10 óra alatt elsajátítottam teljesen.
2016. jan. 17. 13:26
 3/7 anonim ***** válasza:

Még akár 50 felett is el lehet kezdeni, ehhez sosincs késő.

Szerintem nem nehezebb mint a vezetés, inkább csak több időt igényel, 10 óra alatt senki sem lesz profi zenész, de még kezdő sem nagyon, aki ezt állítja, az egy kókler.

Szerintem tanár nélkül egy év eljutni egy tábortűzi zenélés szintjére, ha énekelni is szeretnél hozzá, akkor már több idő, de van akinek az könnyen megy, van akinek sehogy sem jön össze.

Jól jön, ha van néhány olyan ismerősöd, akik tudnak segíteni a tanulásban, gyakorlásban.

2016. jan. 17. 19:22
 4/7 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm! :)

Egy Axman gitárt néztem ki, szerintem elég egy kezdőnek.

2016. jan. 17. 19:48
 5/7 anonim ***** válasza:

a gitározást nem lehet a vezetéshez hasonlítani, teljesen más a kettő.

Ha kitartóan gyakorolsz legalább 1 órát minden nap, akkor fél éven belül már elég sok mindent el fogsz tudni játszani.

2016. jan. 18. 12:28
 6/7 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem egyik barátom, aki zenekarban is játszik, hogy képes lenne-e arra hogy megtanít gitározni. Igent mondott rá, legalábbis az alapokra megtanít :)
2016. jan. 18. 14:27
 7/7 anonim ***** válasza:
nagyon helyes, sok sikert. Meglátod másképp fogsz a zenére tekinteni, minnél többet tanulsz róla.
2016. jan. 18. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!