Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van valami spirituális üzenete...

Van valami spirituális üzenete a "Smells like teen spirit"-nek a világ/a hallgató számára?

Figyelt kérdés
Tudom!Ósdi egy téma ez néhányotoknak,de én még most is megőrülök ettől a számtól és tudni akarok róla mindent amit csak lehet,illetve mások véleményére is kíváncsi vagyok.

2016. jan. 14. 20:55
1 2
 11/17 KakashiSensei ***** válasza:

Kicsit későn válaszolok, de igenis van jelentése! Gyakorlatilag egy drogos belövéséről szól, már a legelején is látszik. "Load up on guns, bring your friends...", és ez az angol szlengben úgy értik, hogy a tűket töltse fel. Meg a végén, amikor azt hajtogatja, hogy "denial", ami azt jelenti, hogy tagadás, azért van, mert a heroinosok utólag letagadják.

Egyébként ez nem az én fejemből pattant ki, többször is utánaolvastam, és tényleg így volt.

2017. febr. 14. 20:13
 12/17 anonim ***** válasza:
Ettől még nem lesz jó dal.
2017. febr. 14. 23:52
 13/17 anonim ***** válasza:
Na jó, az előző válaszom kicsit bunkó volt, úgy hogy fogalmazzak szebben, lássuk: "Igen egy 1987-es együttes tényleg nem mondd már sokat a mai embernek(Megint csak már akinek)." Ha szerinted a Nirvana nem mondd manapság sokat a mai embereknek, akkor mi a véleményed mondjuk a Deep Purple-ról? Mert az az, ami nem mondd sokat a mai embereknek, nem a Nirvana, a Nirvana az még a mostani viszonylatban is elég túlértékelt bandának számít. Én is úgy vagyok vele hogy a mostani zenék nagy része egy rakás sz@r, de az nem jelenti azt, hogy régebben sem voltak rossz zenék. Egyébként én 2000-es vagyok mielőtt leszólsz, tehát nem voltam még abban a korban, nekem szimplán nem jött be ez a szám, de ez helyett akármelyik Deep Purple/Ronnie James Dio/Black Sabbath/Rainbow/Whitesnake/Metallica/Helloween számot (és még sok mást) örömmel meghallgatok akárhányszor ha kell! Egyébként számomra még csak nem is a Nirvana a legjobb grunge banda, hanem ezt a címet a Soundgarden érdemelné. Na mindegy, nem hergellek tovább, ízlések és pofonok :)
2017. febr. 18. 22:52
 14/17 anonim ***** válasza:
Ritchie Blackmore nem egy szimpatikus alak.
2017. febr. 18. 23:05
 15/17 anonim ***** válasza:
14: igen, sajnos kicsit rossz természete van, mint ember, de ez nem változtat semmit a gitár tudásán, az egyik legjobb gitáros aki valaha létezett!
2017. febr. 18. 23:19
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem rossz, de valahogy szívesebben hallgatom azokat akik ugyanilyen jól játszanak, és kevesbé undorítóak emberileg. Utálom a nagypofájú alakokat.
2017. febr. 19. 06:47
 17/17 anonim ***** válasza:
Értem.
2017. febr. 19. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!