Hogy lehet az, hogy az elmúlt pár évben nem volt egy előadó sem aki hetekig vezette volna a toplistákat a világon mindenhol?
Pl 2001-ben az IIO - Rapture vagy a Modjo - Lady világszerte hosszú heteken át vezette mindenhol a toplistákat
Ma miért nincsenek ilyen minőségű dalok?
avici-t tényleg sokat nyomták de nekem az a zörgés nem minősül zenének (sőt kifejezetten utálom Avicit)
Bár már 33 évesen lehet, hogy nem vagyok a legfiatalabb a fülem ehhez
bár én úgy veszem észre, hogy a média úgy van vele, hogy ha valakit nyomnak akkor egy idő után az emberek úgyis megszokják és elfogadják
Tehát ha elkezdik nyomni, hogy a Star Wars legújabb része mennyire menő és most "StarWarslázvan" akkor az emberek valóban lázba jönnek mert ezt látják a médiából
Ilyen ez a phszihológia :)
jó igen világsiker lett a PSY még amerikában is
Mondjuk nekem az se tetszett a dal és nem is értettem a környezetemet sem mert nekik is tetszett, nem értem mi volt a jó benne amikor valami kinai halandzsa amiből a felét se érted egyáltalán, hogy mit mondd
Hová tünt az igényes klubzene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!