Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van lehetőség egy gyerek...

Van lehetőség egy gyerek méretű gitárt szabvány méretűvé módosítani?

Figyelt kérdés
Könnyen lehet, hogy hülye kérdés, de most kaptam egy akusztikus bontempi gitárt, és sajnos gyermek méretű. Valaki megtudná mondani, hogy tudom-e szabvány méretűvé változtatni, mondjuk egy nyakcserével?
2016. jan. 8. 20:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem tudod.
2016. jan. 8. 22:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget
2016. jan. 9. 10:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Nyakcsere kéne hozzá de az elég körülményes. Olcsóbb ha vesztek egyet.
2016. jan. 9. 22:13
 4/8 anonim ***** válasza:
A nyakcsrével sem működne mert a teste sem akkora mint a felnőtt méret
2016. jan. 10. 11:18
 5/8 A kérdező kommentje:
de ha nekem csak a kis nyak a probléma akkor se?
2016. jan. 10. 15:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha sikerül beleerőltetni egy másik nyakat akkor nincs gond. Akkor csak a húrlábat kell pozicionálni és meg is vagyunk. Nyilván nem fog úgy szólni mint egy jumbo de azért elmegy. Csak ott a gond hogy egy nyak sem olcsó, annyiért már kapsz egész gitárt is ami legalább olyan jó mint ez.
2016. jan. 10. 15:41
 7/8 anonim ***** válasza:
És mi értelme okádék módon szétgányolni egy gitárt, ami ráadásul drága is lesz meg szar is, ahelyett, hogy vennél olcsón valami teljes méretű gitárt prüntyögni?
2016. jan. 10. 15:48
 8/8 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy ajándékba kaptam egy baráttól, és így nem igazán használható, gondoltam valahogy megoldható lenne, hogy ez a gitár, de nem is ez a gitár :D
2016. jan. 10. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!