Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A VisualKei zenéknek miről...

A VisualKei zenéknek miről szólnak a szövegeik?

Figyelt kérdés

Úgy általában kérdezem, hogy vajon miről szólhatnak mert az igényesebb előadók többnyire mind japánok, én meg angolos vagyok, és nem szeretem a cinema bizarre-t.

Pl a The gazette, vagy a Nightmare, vagy esetleg a Plastic Tree-től pár szám fordítása kellene, de ha nincs, akkor csak úgy általában a szövegeikre lennék kíváncsi. visual kei-s vagyok, a hajam is olyan, úgy öltözök, imádom, de kicsit ciki hgy ezt nemtudom... :$

2010. márc. 25. 16:59
 1/8 anonim ***** válasza:

[link]

Itt találsz the GazettE és Dir en Grey szövegeket. (Bár nem tudom, hogy a Dir en Grey-t ismered-e, de nagyon jó banda!) :)

2010. márc. 25. 17:16
 2/8 anonim ***** válasza:

Megint én vagyok(Az első) A youtubon is találsz. Bár nem tudom, hogy melyik együtteseket ismered...

RENTRER EN SOI - Stigmata

http://www.youtube.com/watch?v=XCrjDQGXGe0

hide - Pink Spider

http://www.youtube.com/watch?v=ywCheLL14k4

girugamesh - kowarete iku sekai

http://www.youtube.com/watch?v=EqBerU1yhZQ

+ha youtubon rámész a feltöltő nevére ott még találsz magyar feliratosan vidiket. Sajnos Plastic Tree-től és Nightmare-től nem találtam.

Remélem, segítettem!

2010. márc. 25. 17:20
 3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat segítettél, csak a második bandát nem ismerem ezek közül :) köszönöm.
2010. márc. 25. 17:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Tentacle-anal-pregnant-rape hantairól.
2010. márc. 25. 20:29
 5/8 A kérdező kommentje:

Hentai? :D

fújmár -.- csajozz inkább büdös kocka...

2010. márc. 25. 21:15
 6/8 anonim ***** válasza:

olol

Mivel tudom, hogy mi a hentai, feltételezed, hogy kocka vagyok, és nincs barátnőm? Bocs, de te dióta vagy? Melyikünk hallgat viseualkei bandákat te gyökér? :'D

2010. ápr. 1. 01:19
 7/8 anonim ***** válasza:

01:19

jogos. a hibátlan logikája alapján, miszerint aki említést is mer tenni egy olyan dologról, mint a hentai, az csak gyökér lehet, tényleg úgy tűnik, hogy ő maga a legnagyobb gyökér.

de komolyan. legközelebb gondold át, hogy miket írsz le, mielőtt ekkora hülyét csinálsz magadból.

2010. ápr. 1. 02:30
 8/8 anonim ***** válasza:
utolsó: nehogy őt védd már! szerinted ez normális válasz a kérdésre amit ő adott? Egy ilyen kérdésre hentaival válaszolni? Na ne csináld...
2010. máj. 13. 16:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!