Legyen Miskolcon k-pop tánccsoport?
Figyelt kérdés
Itt gyakorin több kérdésben is láttam, hogy többen is szeretnének Miskolcon k-pop táncokat tanulni, de tudtommal még nincs ilyen csoport. Viszont ha van elég jelentkező, és valaki, aki bevállalja a szervezést, akkor szerintem sokan örülnének neki, köztük én is. Nyilván itt gyakorin, névtelenül megszervezni bonyolult lenne, ezért esetleg lehetne neki facebook csoportot/oldalt indítani, és már meglévő oldalakon is rákérdezni, hogy lenne-e rá igény. Mondanám, hogy én megszervezem az egészet, de túl fiatal vagyok, hogy egyedül meg tudjam csinálni (14 éves). Persze tudom, egy ilyet létrehozni elég nehéz, sok mindent figyelembe kell venni, de ha máshol van, akkor Miskolcon miért ne lehetne? :D Tehát gyerünk, miskolci kpopperek, tegyünk valamit az ügy érdekében, ne csak elméletben, hanem gyakorlatban is! ^-^ Hwaiting!2016. jan. 3. 10:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!