Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Fel tudnátok sorolni néhány...

Fel tudnátok sorolni néhány modern metál együttest?

Figyelt kérdés

Olyan eggyüttesekre vagyok kíváncsi amik az utolsó 5-10 évben alakultak. Nem undergroundokra , hanem jelenlegi "legnagyobb", leghíresebbekre.

A stílus mind1, csak metál legyen, lehet death, thrash, nu stb.

2016. jan. 3. 02:04
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Amúgy meg vannak még most is bandák aki nem rég alakultak és már ismertek, bár igaz ritkábbak pl a Ghost B.C.
2016. jan. 6. 01:50
 12/20 anonim ***** válasza:
Nekem egy új AC/DC vagy egy új Ramones kéne :D
2016. jan. 6. 15:49
 13/20 anonim ***** válasza:
A Ghost az más mivel a színpadi megjelenésük és a "sátánista" zenéjük miatt figyelt fel rájuk szinte mindenki. Én is emiatt kerestem rá először a bandára, aztán ahogy hallgattam megtetszett a zenéjük. Egyébként a Ghost elég egyedi hangzással is rendelkezik, én legalábbis nem tudnék mondani hasonló zenét játszó bandát.
2016. jan. 7. 16:45
 14/20 A kérdező kommentje:
igen szerepet játszik a sikerükben az is hogy hogy néznek ki, de szerintem az csak egy kicsit befolyásolja... mivel ha szar lenne a zenéjük akkor senkit se érdekelnének. De ugyan ez a helyzet pl a Kiss-nél vagy a lordinál
2016. jan. 7. 18:01
 15/20 anonim ***** válasza:

Powerwolf.Army of the night; We drink your blood; Amen and ATtack; All we need is blood; Werewolves of Armenia Szerintem ezt a műfajt nem ismered. ;) Ez a powermetal.

Ilyen típusú még az Orden Ogan.

Amon Amarth. viking/death metal: Blood Eagle; Warriors of the North; Free Will Sacrifice :) Embrace the Endless Ocean

jó ritmusos, és nem tórzul el érthetetlenné a hörgés, számomra természetesnek hat.

Disturbed. műfaját nem tudom, csak most ismergetem. Nagyon jó hangú az énekes. The Vengeful One.

Slipknotot, BFMV-t szintén csak ajánlani tudom.

Nightwish: Szimfónikus metál. (power is) Női énekes. Erőteljes, magasztos. Szintén nagyon híres.

Igaz hogy nogy 15,20 éves bandák, de például a BFMV alapításától számolva is kellett egy 6 év mire kijött az első album!

Ha pedig nagyon friss metál banda kell :Radics Peti. youtube os szinkonparodista és most lemezt is csinált :D

2016. jan. 7. 19:55
 16/20 anonim ***** válasza:
Persze hogy senkit sem érdekelnének, de pont ez benne a pláne, hogy a kinézetük miatt hallgatnak bele a zenéjükbe és megtetszik nekik, míg más bandáknak a zenéjébe bele sem hallgatnak.
2016. jan. 7. 21:28
 17/20 A kérdező kommentje:

mm_bulett

mind az 5 felsorolt bandát ismerem, amon amarth az egyik kedvencem.

Ezért is kérdeztem az utolsó 5-10 évről, mert az annál régiebbekből már a nagyrészét ismerem (az ismertek közül).

Radics peti meg szerintem mindenképp underground, szóval az sem felel meg a kritériumnak.. ha underground bandákat kértem volna akkor kb minden létező bandát leírhatnátok ide.

2016. jan. 9. 20:08
 18/20 anonim válasza:
Leander Kills ? :)
2016. márc. 23. 22:27
 19/20 anonim ***** válasza:
Modern metálból a Deathstars az egyik kedvencem, ők elég újak és nagyon jók. dark industrial/goth metal
2016. aug. 14. 03:10
 20/20 anonim válasza:
AWS,DFW
2021. aug. 11. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!