Fel tudnátok sorolni néhány modern metál együttest?
Olyan eggyüttesekre vagyok kíváncsi amik az utolsó 5-10 évben alakultak. Nem undergroundokra , hanem jelenlegi "legnagyobb", leghíresebbekre.
A stílus mind1, csak metál legyen, lehet death, thrash, nu stb.
Powerwolf.Army of the night; We drink your blood; Amen and ATtack; All we need is blood; Werewolves of Armenia Szerintem ezt a műfajt nem ismered. ;) Ez a powermetal.
Ilyen típusú még az Orden Ogan.
Amon Amarth. viking/death metal: Blood Eagle; Warriors of the North; Free Will Sacrifice :) Embrace the Endless Ocean
jó ritmusos, és nem tórzul el érthetetlenné a hörgés, számomra természetesnek hat.
Disturbed. műfaját nem tudom, csak most ismergetem. Nagyon jó hangú az énekes. The Vengeful One.
Slipknotot, BFMV-t szintén csak ajánlani tudom.
Nightwish: Szimfónikus metál. (power is) Női énekes. Erőteljes, magasztos. Szintén nagyon híres.
Igaz hogy nogy 15,20 éves bandák, de például a BFMV alapításától számolva is kellett egy 6 év mire kijött az első album!
Ha pedig nagyon friss metál banda kell :Radics Peti. youtube os szinkonparodista és most lemezt is csinált :D
mm_bulett
mind az 5 felsorolt bandát ismerem, amon amarth az egyik kedvencem.
Ezért is kérdeztem az utolsó 5-10 évről, mert az annál régiebbekből már a nagyrészét ismerem (az ismertek közül).
Radics peti meg szerintem mindenképp underground, szóval az sem felel meg a kritériumnak.. ha underground bandákat kértem volna akkor kb minden létező bandát leírhatnátok ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!