A mai fiatalok mennyire szeretik még a jó rock zenét pl Guns n roses, Scorpions, Queen, Metallica, Bon jovi. Stb?
Régiek közül: Jimi Hendrix,Eric Clapton,Eric Johnson,Mike Stern,Motörhead (R.I.P Lemmy),Quiet Riot,PanterA,Alice Cooper,Lita Ford,Nirvana,Rammstein,Accept
Újak közül: Children Of Bodom,Bullet For My Valentine,Suicide Silence,Motionless In White,Korpiklaani,Arch Enemy,The Agonist,Marilyn Manson,System Of A Down,Lacuna Coil stb stb...
Mellesleg amint látható én is hangszerpárti vagyok és én tudom hogy az igazi zenészek akik fémzenét játszanak sokkal nagyobb és szélesebb zenei tudással rendelkeznek mint a gépmuzsikapárti robotok. Hiszen azok az emberek akik hangszerekkel zenélnek sokkal nagyobb eséllyel adnak ki minőségibb zenét mert nekik valamennyire a klasszikus zenében is otthon kell lenniük.
15 éves rocker vagyok, ezek közül a Metallica-t és a Guns n Rosest imádom, de ott van még a zene táramban a Slayer és az Anthrax is... ami már Thrash metal de mindegy.
Én személy szerint az elektrot meg az ilyen szar diszkó fosokat utálom, nekem csak a Blues, Rock és a Metal van. \m/
Amiért beleírtad a Bon Jovit, muszáj válaszolnom. :)
22 éves vagyok, nem tudom, ezt érted-e fiatal alatt, de 12 évesen lettem nagy Bon Jovi rajongó (és kb. 8 évesen ismertem meg őket). Hatalmas Jovis gyűjteményem van, kiutaztam koncertre is 2008-ban. Suliból is kimaradtam miatta.
Guns n roses: nem szeretem, de van 1-2 jó daluk, irritál Axl hangja.
Scorpions: ők jók. :)
Queen: anyukám idén lesz 60 éves, és Queen (első sorban Freddie Mercuy)-rajongó! Megnézette velünk Londonban (talán 2x is) a We will rock you musicalt. :) Én szeretem, a bátyám megutálta. Pedig ő is szereti a rockot. :)
Metallica: bevallom, kevésbé ismerem, mint ahogy illene.
Szeretem a 80-as évek rock zenéjét, de a 60-as évektől napjainkig sokat meghallgatok és szeretek, némi pop is megfér mellettük. Karácsonyra épp a Sebők János-Jávorszky Béla Szilárd által írt A rock története 3. részét kaptam. Kedvenc könyvsorozatom. :)
De kérlek, ne nevezd rossznak a mai zenéket. Tudom, mire gondolsz, de vannak jók.
22/N
16 éves lány vagyok és nem csak, de főleg metált hallgazok. Metalica, ACDC, Kalapács, Pokolgép, Omen, P. Mobil, Rammstein.. Szinte minden számuk megvan. De szeretem a 69 Eyes-t, a Type O Negative-ot, Tankcsapdát is. Meg a 79-80-as évekbeli magyar popzenét, főleg Neotont, fe azt már csak ritlán hallgatom. Meg a népzenét is, de azt sose hsllgatom, mindig éneklem vagy furulyázom.
A dubstepet nem szeretem és nem tarzom minőségi zenének, bár jobb híjján el lehet rá ugrabugrálni. Hiphopot meg rappet sem szerezem, de elismerem, hogy akaf köztük minőségi is. De én sem ismerek sok korombeli metálosat sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!