Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Metallicásokhoz szól a kérdése...

Metallicásokhoz szól a kérdésem . Hány számot ismertek?

Figyelt kérdés
Csak kiváncsiságból , úgy mennyi számot ismertek kb ?

2015. dec. 24. 16:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A feldolgozásokból nem mindent, de többnyire eredeti albumokról mindent.
2015. dec. 25. 22:36
 12/15 anonim válasza:
Mindet!
2015. dec. 28. 18:10
 13/15 Bono713 válasza:
Van néhány számuk. Ride the Lightning Creeping Death, And Justice For All stb. amiket annyiszor hallgattam már meg hogy fejből emlékszem az egész zenére, gitárszólók, mikor lép be a vokál vagy a basszus. Minden nap hallgatok Metallicat és leginkább az első négy albumukat. De ha nagyon bizonyítani akarsz. Ne albumot hallgass hanem írd be youtubera, hogy Metallica 89 Seattle vagy Metallica 91 Moscow. Koncert mind a kettő, brutális az atmoszféra nagyon élvezetes nézni is nem csak hallgatni :)
2016. febr. 1. 22:56
 14/15 anonim ***** válasza:
56pontosan
2018. jan. 12. 20:44
 15/15 anonim válasza:
Az utolso 2 albumot leszamitva mindet. 13evesen szerettem bele a Metallicaba, az 16 eve volt. Akkor még vHS-en vettem meg a koncert videoikat, CD-n az albumokat, szavankent szotaraztam ki a dalszovegeiket magamnak, a konyvtarba jartam Metallicas kepeket lementeni a netrol floppyra :) Az egesz tinikoromat es fiatal felnott eveimet nagyon meghatarozta a Metallica rajongas. Ma neztem meg az S&M koncertet, nem tudnam megmondani hany eve lattam utoljara, sztem legalabb 5, de minden mozdulatra emlekeztem, minden "hey"re, minden egyes szora :) el lehet kepzelni hanyszor lattam korabban
2019. dec. 19. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!