Melyik számokat írta Ed Sheeran a One Directionnak?
5 számot is írt nekik, én csak a Little Things-ről és az 18-ről tudok. (Eighteenről, mielőtt valaki beleköt a ragozásomba.)
az előző kettőnek meg rohadtul nincs igaza! Ed-en kívül nincs nagyon más, aki szerzett volna nekik dalokat.
Niall mondjuk komplett albumokat írt.
Úgy kiharcolták a saját dalaikat hogy az utolsó albumukon nem volt egy szál se. Az előzőn volt néhány amit többnyire ők írtak azért is lett olyan csúnya bukta az album. Az első három albumon szintén nem volt egy saját számuk sem. Lehet itt hazudozni de a wikipédián ott van hogy melyik számot kik írták, vagy ha neadjisten megvetted volna valaha eredetiben a cd-jüket ami ma már nem divat akkor azon is elolvashatod, mert szerzői jogi okokból kötelező feltüntetni.
6-os amugy te mirol beszelsz?😂
igen, az utolso albumot nem ok irtak, de a Four miert lett volna bukta? Szerintem, és nem csak szerintem, a legsikeresebb es legjobb lett mind kozul.
nyálas szarok mind semmi több!
Pontozz le még egyszer le pontoztalak, így a kölcsönös!
Az hogy szerinted mi jó meg mi nem az szubjektív. A tények azt mutatják hogy bukta volt, mind eladások terén mint a kritikusok véleménye alapján. Ezért sem engedik nekik hogy dalokat írjanak, vagy akár csak komolyabban részt vegyenek a dalok írásában. Nincs hozzá tehetségük, meg nem hiányzik nekik még egy rakás plágium botrány.
8-as en nem pontoztalak le.
Gratulalok. Nincs hozza tehetseguk. Oke😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!