Mi a különbség a metalcore, deathcore és a screamo között?
Na, én meg angliában végeztem zeneakadémiát évfolyamelsőként, így nekem is van fogalmam valamelyest. Így ez az érvelés nem álltam eg a helyét. Továbbra is azt mondom, ha azt mondod bármelyik műfajr,ah ogy az alapból szar, akkor felszínesek az ismereteid. Mivel minden máűfajban lehet igényes és szar zenét csinálni. Ezt ha van zenei képesítésed tudnod kéne. Tehát, valószínüleg nem veszed a fáradtságot arra, hogy utánanézz egy adott műfajnak jobban, akkor meg milyen alapon mondod azt, hogy szar? Mert egyébként még a legsablonosabb deathcore témák lejátszása is elég durva, de például nem tudom milyen más műfajban hallhatsz héthúros basszusgitáron arpeggio-t. Mondjuk.
Szóval akkor ezekszerint nem nem értessz a zenléhez, hanem egyszerűen idióta vagy és beszűkült.
22:55
Bár amúgy abból, hogy a szüleid érdemeivel kérkedsz leginkább, és olyat írsz, hogy VALAMELYEST örökölted apád abszolút hallását (ami vagy abszolút vagy nem, nicns átmenet), mégis fenn áll a gyanűm, hogy olyan nagyon sok közöd azért nicns a zenéhez.
Attól, hogy sokkal több zenét tanultál, mint sokan mások, még nem kéne felvágni vele. Elismerem, biztos tehetséges vagy, de az, hogy valami tetszik-e az embernek, ízlés dolga. Nem feltétlenül határozza meg, hogy ért-e a zenéhez vagy sem. Ezáltal nem lesz senki felhatalmazva arra, hogy lesz*rozza azt a műfajt, ami neki nem tetszik. :S
Egyébként egyiket sem ismerem, csak ez kicsit szúrta a szememet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!