Megközelítőleg milyen vastagságú húrokat vegyek ha lejebb akarom hangolni a tremolós gitárom?
rendben akkor olyankat veszek, kösz!
Igen tudom hogy állítani kell (sajnos) de remélem ezekkel a vastagságokkal csak minimálisan (pl 46-al raknám D-be akkor nagyon át kéne állítani + a húrok is igen lazák lennének)
Ha most alapból 10est használ. akkor nem ajánlj neki ugyanolyat. :D
10-11 még bőven standardra való húr, nekem konkrétan még lötyögős is 10esnek az alja. a 46.
Én standard Ere használok, 52.t
Vagy valami hibrid készlet lenne a legjobb.
11-52 vagy feljebb.. alább ne add semmiképp
hát ez gondolom gitártól függ, nekem az volt a lényeg hogy ha E-ben van 9-46 húrokkal beállítva, akkor milyenek kellenek mélyebb hangoláshoz.
Amúgy időközben vettem 11-49 -es húrokat, és elég nagy szerencsém volt, D standart hangolásra tökéletesek, 1 milimétert sem kellett állítanom a rugókon mert pont tökéletesen volt a híd. Ami azt jelenti hogy a húrok ugyan olyan feszesek mint az előzőekkel volt, így nem kell "megszokni" őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!