Valaki felismeri ezt a zenét?
Figyelt kérdés
Nemrég hallottam suliban, szerintem elég ismert szám lehet. Elektronikus/dubstep zene, és szerintem a drunken sailor egy remixe, ilyen matrózdal féleség. Arra emlékszem, hogy férfiak skandálják benne egy ponton, hogy "bari, bari, bari". Tudom hogy ez így elég kevés infó, de elég különleges szám, szerintem ha valaki egyszer hallotta ez alapján ráismer.2015. dec. 10. 21:47
1/3 anonim válasza:
sajna, hogy nem tudok segíteni, de azért válaszolok :) tudom, milyen zavaró, amikor egy válasz sem érkezik
2/3 anonim válasza:
3/3 A kérdező kommentje:
Nem ez az, csak a drunken sailor instrumentálja ment alatta, de a szöveg ez a bary bary-s skandálás volt. Na mindegy, ez is olyan szám lesz amire majd évek múlva fogok rábukkanni.
2015. dec. 11. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!