Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Parodizált már ki az Irigy...

Parodizált már ki az Irigy Hónaljmirigy Republic-dalt?

Figyelt kérdés
És ha igen, melyiket és melyik show-jukban
2010. márc. 22. 19:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Jó kérdés! Szerintem még nem. CD-ken legalább nincs, meg van tőlük ilyen kiadatlan válogatásom, abban sincs. Persze lehet, hogy valamelyik tv-sben mégis volt. Viszont ha meg nem, akkor vajon miért nem???
2010. márc. 22. 19:41
 2/6 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy egy csomószór említést tettek a Republicról. pl.: a Szállj el kismadár c. dalt megemlítették a Volt egyszer egy Paszulyfalva c., és a Hotel Mentál Mirigy-showban is. Elképzelhető az is, hogy nincs jó paródia szövegük a Republic-nótákra, bár ezt valószinűtlennek tartom. Természetesen az is lehet, hogy a Republic nem engedélyezi a paródiákat... Akárhogy is van kár, mert szerintem két jó eggyüttes kombinációjából olyan hihetetlenül rossz dolog nehezen sülhet ki.
2010. márc. 22. 20:00
 3/6 anonim ***** válasza:

A Republic zenekar nem engedélyezi a paródiát.

Egész biztosan nem sülne ki semmi jó abból, ha ez mégis megtörténne, egyrészt ez a zenekar és rajongók nagyon nagy része körében felháborodást keltene, másrészt Abella Miklós keményen megtorolná a dolgot.

2010. máj. 21. 08:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Amúgy ezt miből gondolod?
2010. máj. 26. 17:21
 5/6 Rajnoka válasza:

Régen, amikor a Dáridóa Tv2ön volt, akkor parodizálták a szállj el kismadár című számot.

" Vak, vak, vaksi vagy, mert tapsi hapsi vagy, verd simán pépé." idézet a paródiából.

2011. okt. 26. 06:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Volt rájuk utalás, amikor az Önök kérték-et parodizálták, és valaki jó Republic számot kért, és mondták, hogy jó Republic szám nincs, így küldtek helyette egy másikat. :)

Kicsi off: Biztos sok nagyokos lepontozta a válaszaimat, hogy csak 25%-ban hasznos válaszokat adok...Voltam már itt regisztrálva, és akkor hetven akárhány százalékon álltam, ez most szégyen!

2018. máj. 27. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!