1/16 anonim válasza:
Olyan jó, hogy felállt.:D
Amúgy tényleg jó.
2/16 anonim válasza:
9
szep a hangszined, sok erzelem van benne. szolmizalnod kellene, hogy minden hang tiszta legyen.Gratulalok
4/16 anonim válasza:
Néhány hang lehetne tisztább, határozottabb magasságú. Úgy értve, hogy egyből a tiszta hangra ugrani, biztos nem könnyű. Szerintem fogadj egy tanárt, mert mindenképpen érdemes az énekléssel foglalkozni.
5/16 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM!:))
2015. dec. 6. 00:34
6/16 anonim válasza:
Néhol hamiskás, de kifejezetten szép. Végre valaki, aki tehetséggel mérten gyikezik. :D
7/16 anonim válasza:
Szerintem egy kicsit olyan nyávogós pár helyen.
6,5/10
8/16 anonim válasza:
Ja, még azt elfelejtettem, hogy sokan abba a hibába esnek, hogy nem úgy gyakorolnak, hogy hangszer mellett. Fogj egy szintetizátort, vagy zongorát, és tessék kőkeményen pontosan kigyakorolni minden egyes hangmagasságot! Ez, hogy énekelgetünk csak zenére, sose lesz jó. Skálázni kell a zongorán, és énekelni.
9/16 A kérdező kommentje:
Zongoráztam 3 évig zenesuliban,de abba hagytam és eladtuk a zongorám..:/
Most gitárom van,de azon nem igazán tudok játszani.:)
2015. dec. 6. 00:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!