Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Cserháti Zsuzsa, Kovács Kati,...

Cserháti Zsuzsa, Kovács Kati, Csepregi Éva, Koncz Zsuzsa. Az alább felsoroltak közül szerintetek ki (volt) a legnagyobb énekesnő?

Figyelt kérdés

2015. dec. 5. 13:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hangilag a Cserháti, de nekem Koncz a kedvencem mégis a felsoroltakból.
2015. dec. 19. 20:45
 12/21 anonim ***** válasza:
81%

Koncz Zsuzsának nincs olyan nagy hangja, ő annak idején oda feküdt ahonnan előrébb tudott jutni. Őt nyomatták akkor, más énekesnő eladott lemezei után is övé volt a juss. Most arra nem térek ki, hogy az melyik énekesnő volt, aki ismeri a sztorit úgyis tudja. ('60-'70-es évek) Mások elnyomásával tudott ő igazán érvényesülni.

Bár vannak jó számai, kétségtelen.

Csepregi Éva szintén hasonlóan tett az előbbre jutásért, de nem mások elnyomásával...bár személy szerint kedvelem, a neotont imádom, koncertekre is elmegyek, ha tudok. De nekem mégsem ő a legnagyobb a felsoroltak közül.

Cserhátinak nagyon jó hangja volt, bár őt inkább elnyomták, nem érvényesülhetett úgy, mint mondjuk a fentebb felsorolt kollégái.

Végül, de nem utolsó sorban, akiről rosszat nem tudnék mondani; az Kovács Kati. Ő egész életében gyepálta a hangját, mindenféle műfajban kipróbálta magát. Azt hiszem mondhatjuk, hogy mindben helyt is állt. Érdemes megnézni, hallgatni pl mikor operákat énekel.

Úgy gondolom nem véletlen, hogy neki van a legtöbb díja itthon, a mai napig táncolva lenyom több, mint két órás nagykoncerteket, tehát nekem ő a legnagyobb.

Mivel az egyéni véleményünket kérted, így itt az enyém.

Habár a kifejtésem némely része nem igen kapcsolódott az ok-okozathoz, mégis szerintem így "teljes" a kép.

2016. jan. 28. 01:39
 13/21 anonim válasza:
100%
A felsoroltak közül szerintem Cserháti.
2016. febr. 27. 15:28
 14/21 chrissy31 válasza:
100%
Hangilag , és ének-technikailag Cserháti Zsuzsa és Kovács Kati
2017. júl. 22. 20:10
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

A legtehetségesebb egyértelműen Cserháti volt. Igazi kincs.. :(

Épp ma 16 éve hogy elhunyt :(

2019. júl. 23. 22:24
 16/21 anonim ***** válasza:
88%
Egyértelműen Cserháti. Minden idők legnagyobb magyar énekesnéjének mondanám a műfajban - ha nem lenne egy Ruzsa Magdink. Sajnos sosem engedték érvényesülni. Ellenben a nem túl tehetséges, ám annál unalmasabb Koncz Zsuzsával, és kifejezetten tehetségtelen Csepregivel. Kovács Katiból szerintem többet ki lehetett volna hozni, a hangja megvolt hozzá.
2020. márc. 16. 14:13
 17/21 veterán vas ***** válasza:
100%

Ízlések és pofonok.....

Sok mindet lehet mondani, de azt hogy Csepregi tehetségtelen, az talán mégsem. ;)

2020. márc. 16. 17:29
 18/21 anonim ***** válasza:
Akkor helyesbítek: Erdős Péter egész biztosan felfedezte a Csepregiben szunnyadó tehetséget, de ennek az énekléshez nem sok köze van. :)
2020. márc. 16. 17:46
 19/21 anonim ***** válasza:
96%
Cserháti Zsuzsa. A többiek kelet-európai alsó polcos énekesnők. Cserháti külföldön lett volna valaki, ha nem ide, és nem a szocializmusba születik.
2020. dec. 14. 02:18
 20/21 Chris88 ***** válasza:
86%
Kovács énekes, Csepregi sztár, Koncz előadóművész, Cserháti őstehetség.
2022. jún. 30. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!