Tudnátok ezekhez hasonló bandákat írni?
AC/DC
Ramones
Nirvana
Guns n' Roses
Foo Fighters
Linkin Park
Hollywood Undead
Airbourne
Buckcherry
Jet
Rhino bucket
A fő irányadók az AC/DC, Airbourne és a Buckcherry, de a Ramoneshez hasonló punk illetve punk-rock bandákat is írhattok :)
The Casulties
Green Day
Wildstreet
Reckless Love
Britny Fox
The Exploited
The Prodigy
Warrant
Pop Evil
L.A. Guns
Cinderella
W.A.S.P.
Giuffria
Bonham
Blue Murder
Burn Halo
XYZ
Santa Cruz
Poison
Toxicrose
Vains of Jenna
Midnite Eve
Peepshow
Mötley Crüe
Hardcore Superstar
Crashdet
Crazy Lixx
Baby Jane
Crucified Barbara
The Pretty Reckless
Fatal Smile
Sister
Ragdolls
stb.
Ha eszembe jut még, akkor majd leírom a többit is.
Sokat ismerek, de mivel legjobban death metal-t hallgatok ilyenek nem nagyon jutnak eszembe.. :)
Remélem tetszeni fognak. :D
Esetleg még ezek:
Rob Zombie
Five Finger Death Punch
Seether
Halestrom
Rev Theory
All That Remains
Godsmack
Theory of a Dead Man
...
Meg itt mondjuk sokat találhatsz:
Alternative, glam metal, glam rock, grunge, hard & heavy, hard rock, heavy metal, rock műfajokban. Szinte kedvedre válogathatsz. :D
Szívesen. :)
Igazából én sem követem őket annyira, hogy melyik milyen műfaj, mert ami tetszik, az tetszik, oszt lesz*rom milyen műfajból van.. Régen nagyon követtem, de azóta ráuntam. Most egy 70 rock, metál műfajt mondjuk biztos fel tudnék sorolni.. :)
Különben, ha a metál túl durvának tartod, akkor nézz utána Guns 'N' Roses-nak, Airbourne-nek és Linkin Park-nak, ők is leginkább metálba sorolhatóak.. Ilyen glam, heavy metal, rapmetal szerűségek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!