Valaki ismeri ezt a számot? Megtalálóját örök hálám üldözze https://www.youtube.com/watch? V=igyGYBKe_0s&feature=youtu. Be
Hát már kutattam ott is,ahol nem kellett volna..
:D
Miért nem kérdezed meg,hogy mikor jön el a világvége? :D
Hát te is jót kérdeztél,nem találom,fel adom,pedig én nem szoktam,de NINCS sehol :D
Már a nyelvre is koncenráltam és beírtam a keresőbe,úgy be szokott válni..de semmi..
Itt keresd. Rohadt sok időbe fog telni, viszont innen tudsz kiigazodni.
buscandonosido.com webcím, ott figyel a képernyőn.
Jó keresgélést! :D
Az első oldalt átnéztem, ott nincs.
Masterthief válaszoló,ez honnan van?Honnan gondolod,hogy ott rajta van?
Remélem nem nekem küldted,hogy keresgéljem,én már feladtam..:D Úgysem lesz meg,esetleg reggelig majdcsak.
Hé,Kérdező,ugyan..ha meglesz írj már majd rám,éppen érdekel engem is. :P
~OnLány~.
A kérdező, ami koncertfelvételt belinkelt, a videó végén ott a buscandonosido.com felirat.
Ránéztem a weboldalra, spanyol számok vannak ott, mp3 csengőhangnak. Nem semmiért lett kiírva a webcím szerintem. Az első oldalt végighallgattam, ott nincs. Van még jó pár. :)
Megpróbáltam oda is beírni pár szavat a zenéből a keresőbe,de akkor sem találta azt meg.
Tényleg,ha csak nem halgatja meg,nem lesz meg úgysem. :)
Persze,talán ne karaokézzunk annak a programnak?Hátha sikerülne..:D
Nem tudunk spanyolul..én csak ezeket jegyeztem meg belőle: valami da le mami nem tudom mi :D
Ebből aztán biztos rájönne a program,hogy mit akarok.
A kérdezőtől a 2. linket.
Pont írni akartam, hogy a Google-nak lehetne hang alapú keresője. :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!