Mi a véleményetek Psy új számáról?
2 is van.
meg különben több is volt már.
szerintem jó lett. elképzelhető, hogy ez is kap valamekkora sikert. az a vicces, hogy van kb. 4-5 száma, amit az egész világ ismer, és közöttük is volt legalább ennyi új klipje, azok mégsem terjedtek el.
pedig szerintem ott van még a Gentleman, de akár a Snoop Dogg-al közös Hangover, ami nyilván 2 milliárdos sikert nem ért el, de mégis eljutott világszerte. (mondjuk a Gentleman majdnem 900milliós nézettségű).
Egy ilyen 2 milliós Bird-höz vagy 4 milliós We are the one-hoz képest azért szerintem van siker.
Én egyébként úgy útálom az ilyen konzervatív embereket, akik egyből okoskodnak, hogy "jajj hát én csak Elvis Presley-t hallgatok meg Beatles-t, mert az a zene, a mai zene sehol nincs hozzá képest".
Én is szivesebben hallgatok más stílust, élőhangszeres zenét, de nem hadakozok két kézzel, hogy "ez nem is zene".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!