Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van olyan gitár capo, ami jó...

Van olyan gitár capo, ami jó akár akusztikus vagy elektromos gitárhoz is, és midnegy milyen húrja van, mindenhez jó?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor tudnántok segíteni találni egy ilyet?
2015. nov. 30. 18:14
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem a húrtól függ, hanem a nyaktól. Fémhúros akusztikusra és elektromos gitárra ugyanaz jó (esetleg a 12 húrosokra nem jó mindegyik, mert nem elég erős). A klasszikus gitárra viszont másfajta való, mert annak egyenes a nyaka.

Rengeteg márka van, van több típus (egykezes/kétkezes stb.), nézz be gitárboltba.

2015. nov. 30. 18:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen kis egyszerű van és a klasszikus gitáron át még a 7 húros elektromosomhoz is jó!
2015. nov. 30. 19:01
 3/6 anonim ***** válasza:

és a link is :D

[link]

2015. nov. 30. 19:37
 4/6 A kérdező kommentje:
Olyat keresek ami klasszikus és elektronikus gitárhoz is jó, [link] ez jó lehet? Vagy ez? [link]
2015. dec. 1. 10:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Nemtudom mit nem értesz a válaszomban , de írtam hogy amit linkeltem az klasszikushoz és elektromoshoz is jó...
2015. dec. 2. 15:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem menj be egy hangszerboltba, ott érdeklődj, hátha ott megérted, amit mondanak neked.
2015. dec. 2. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!