Melyik ez a 10éves magyar horror-rap videoklip?
Figyelt kérdés
Emlékszem egy rap videoklip-re amiben az elején tükörben nézi magát egy srác..és a klip ilyen beteg, elvont, vagy nem tudom, valami olyasmit mondanak benne, hogy kutyák tépik a húst, ez a te kezed, vagy valami ilyesmi:D
De idegesít hogy nem tudom melyik és nem is találom:D Ilyen félelmetes, akkor még fiatal voltam, és megmaradt bennem, de úgy megnézném így kb. 7-10év elteltével:D
2015. nov. 25. 11:18
2/4 A kérdező kommentje:
sajna nem, nagyon nem.
Hősök/Finuccsi volt akkor a nagy kedvencem és valahogy ezeket hallgatva dobta fel a youtube..de nem találom:(
2016. febr. 6. 14:16
3/4 A kérdező kommentje:
Basszus!!D Nem hiszem el!:D Ahogy válaszoltam, beugrott:D November óta keresem...::D:D:D
2016. febr. 6. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!