Vannak itt olyanok, akik foglalkoznak elektronikus zene készítésével?
Hatalmas dubstep, illetve trap fan vagyok és voltam is, azonban szeretnék kitörni a puszta "műkedvelő" státuszból és szeretnék én is dubstep zenéket kreálni.
Letöltöttem a Fruity Loops (FL Studio) nevű programot, ugyanis kezdőknek ezt a programot ajánlották a legtöbben. Van fogalmam arról, hogy hogyan kéne neki állni, de még ez a kezdő program is nagyon sok szempontból kínai a számomra.
Olyan embereket keresek, akik jártasak a Fruity Loops, vagy bármely zeneszerkesztő program világában. Az sem baj, ha ti nem dubstepben utaztok, hanem mondjuk deep house-ban, vagy akármiben. A ti segítségeteket szeretném kérni ebben az ügyben!
Sokan segítőkészek, nincs mit tagadni. De zenét nem fogsz írni alapvető zenei ismeretek nélkül. Állj neki egy hangszeren játszani, értsd meg a zenét és utána készíts zenét. A dubstepnek pl több köze van a rockhoz, mint gondolnád.
Ne értsd félre. Nem eltántorítani akarlak, csak kihangsúlyozni, hogy ehhez kicsit tanulni is kell.
a dubstepnek a reggaehez van sok köze :D
mégiscsak az volt a kiinduló pont :D
egyébként állok rendelkezésedre írj báttran
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!