Kedvenc rock bandátok, zenétek?
Nincs sokat szeretek
De ami nagyon bejön az a joan jett i love rock n roll
#3: [link] Rap-rock...
Nekem a Fall Out Boy és a Train a kedvencem. És mielőtt megint megszólalna valaki, hogy ezek nem is rock bandák: rájuk lehet keresni, a Google azt fogja mondani, hogy rock.
Three Days Grace, tőlük abszolút favorit az Animal I Have Become, meg mostanában sokat pörög a Get Out Alive és a Riot.
A Muse tipikusan egy olyan banda számomra, aminek bár nem fújom kívülről a diszkrográfiáját, de minden dal, amit felfedezek tőlük, az egy kész csoda. :D Csak említésképpen, az Uprising szól tőlük legtöbbet.
Mostanában In This Moment függővé lettem, ami mondjuk metál inkább, de aki nem riad vissza egy tökös női vokáltól, az rápillanthatna a bandára. Egyelőre felfedezői státuszban vagyok a dalaikat illetően, de nincs olyan, amit ne imádnék. Blood, Whore, Bloody Creature Poster Girl, Dirty Pretty, Iron Army, Scarlet, Adrenalize- csak, hogy párat soroljak.
Néhány Pretty Reckless számot is szeretek, mint a Panic, vagy a Hit Me Like A Man, aztán a Fall Out Boytól a My Song Knows What You Did In The Dark, meg a régebbiek, mint pl. az I Don't Care, meg húú mi van még...a Placebotól csak néhány dal van, ami tetszik, abból az etalon nekem a Post Blue.
Rengeteg egy(esetleg két) dalos banda van a lejátszómon, tehát jöjjenek most ezek a teljesség igénye nélkül:
Sunrise Avenue- Nothing Is Over, Lifesaver(barátoknak optimális szám:))
Simple Plan- This Song Saved My Life, When I'm Gone(elvágyódóknak optimális szám)
Kings Of Leon- Temple
Nothing But Thieves- Wake Up Call, Itch
Death from Above 1979- Trainwreck
...és így továáább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!