Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Elsősorban rock, metál stb...

Darr kérdése:

Elsősorban rock, metál stb hallgatók segítségét kérném?

Figyelt kérdés

Sziasztok, nagyon hülyén fog hangzani a kérdés de már esküszöm hányingerem van hogy nem találom ezt a zenét.

Úgy fogom leírni mint aki nem tud angolul de nem véletlenül, hanem mert nagyon ritkán hallom ezt a zenét és akkor se közvetlen közelről, tehát a zenének a refrénje ez, legalábbis hasonló:

Éjuveji kámón éj, áj nevör gánná hit dö plész, téééééééééé kiiiiiiiing back me noooooow.

pörgős rock metál nemtudom milyen zene, ne nevessetek ki segítsetek hetek óra naponta órákon át keresem :D

Köszönöm előre is hátha valaki ismeri :)

2015. nov. 19. 21:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Hűha :D

Nő vagy férfi az énekes?

2015. nov. 19. 22:37
 2/17 A kérdező kommentje:
Férfi :D
2015. nov. 19. 22:45
 3/17 A kérdező kommentje:
Rev theory - hell yeah. Ehhez hasonlo a hangja és ilyen pörgős is :D
2015. nov. 19. 22:47
 4/17 anonim ***** válasza:

Nem emlékszel még valamire? Mert ebből a "Éjuveji"-ből sajna nem tudom meg mondani :D

valami szöveg benne ami még rémlik?

2015. nov. 19. 22:48
 5/17 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nagyon nagyon ritkán hallottam :/ i never gonna hit the place vagy i never gonna hesitate, taking back me now vagy down :D 3 soros a refren es az utolso 2 sor kb tuti az amit leirtam csak az eleje fogalmam sincs mi :/:D
2015. nov. 19. 22:51
 6/17 anonim ***** válasza:
Bocsi de nem rémlik!
2015. nov. 19. 22:58
 7/17 A kérdező kommentje:
Ahh pedig nem hallgatok rock zenet csak neha de ez hatalmas zene :(
2015. nov. 19. 23:01
 8/17 Tom Benko ***** válasza:
A Google a Circle II Circle együttest dobta ki, mint nagyon hasonló szövegű dal előadóját.
2015. nov. 20. 09:37
 9/17 A kérdező kommentje:
de melyik zenéjüket? már vagy 40 zenét megnéztem de egyik se az :D
2015. nov. 20. 10:00
 10/17 anonim ***** válasza:
2015. nov. 20. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!