Hol juthatnék hozzá viszonylag olcsón japán zenészek CD-ihez?
Ami most a legjobban érdekel, az a GazettE: Toxic című lemeze, de Sekai no Owarit is keresek. Sajnos mindenhol aranyárban van, nem a mi hazai pénztárcánkhoz mérve (vagy legalábbis nekem drága)... még ebayen is csak h a sz n á l t a n találok 8.000-ért.
Itthon 4-5.000 Ft-okért veszem a híresebb amerikai rockbandák albumait, ezért vagyok csalódott. :|
Nézd meg a JustAsia oldalán, van egy csomó CD és egyebek tőlük. Ha nincsenek fent pont ezek a lemezek, akkor kérdezz rá a kérések leadásánál, bármire válaszolnak.
Az árak meg sajnos már csak ilyenek, igazából ami a JustAsia oldalán szerepel, az már akciósnak számít, úgyhogy annál jobbat nem igazán találsz.
Ráadásul nagyon gyorsan megérkezik a rendelt termék, erős a csomagolása, és amiket én rendeltem tőlük (CD-k, mangák), mind tökéletes állapotban voltak, szóval ha USED állapot van feltüntetve, az azt jelenti, hogy egy karcolás sincs rajta.
Talán azért olcsóbbak azok, mert híresebbek, és amerikaiak, de ez csak tipp. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!