Nektek mi kell egy zenébe? Mi az, ami miatt szívesen hallgattok valamit?
A zene legyen fülbemászó, a hangszerelés nekem tetsző, az énekesnek legyen jellegzetes, egyedi hangja, aminek van íze, és az illető tudjon játszani vele.
A régi rockzenéket szeretem. Ha nem rock, akkor meg legyen az énekhang fenomenális.
Újabb számokat is meghallgatok, sőt, van, amikor tetszik is de azért az nem gyakori.
Szóval, akkor olyan zenét szerettek, ami megfelel a stílusotoknak, és az ízléseteknek.
Rendben. :)
Ami egy jó kezdôlökés a zenében az az, ha egyedi hangja van az adott énekesnek. Merthát vannak emberek akiknek jó hangjuk van,igen, de azért nem valami nagy szám, sok embernek van ilyen hangja, sokszor hallottam már ugyanazt a csengést. De ha valakinek egy tök egyedi hangja van, amit ki is használ sokszínûen akkor az már egy nagyonjó indítás a füleimnek.
Aztán számomra az is fontos,hogy érezzem benne az összhangot és azt, hogy nem csak összedobták, hanem rendesen foglalkoztak vele, odatették magukat, hogy minden a legtökéletesebb összhangban szóljon. Ez az igényesség nagyon fontos. C:
Ne legyen átlagos mutasson valami újat. Például én már nagyon unom azokat a rock/metál számokat (mert nekem speciel ilyen orientáltságom van) amikben ugyanaz a felépítés:
felvezetés-scream/hörgés-néha valami átkötés-refrén tiszta vokállal
Ezer meg ezer ilyen zene van, és persze ezek között is van jó,de valami érdekes is lehet benne. Legyen egyedi, ne legyen a megszokott dallam, néha egy király gitárszólóval is fel lehet turbózni egy zenét. :D
Persze kell bele az értelem is, bár arra csak hangulatomtól függôen figyelek. :D
Najó, így most úgy tûnik, hogy egy fikázós állat lehetek, akinek alig tetszhet valami, de valójában nagyon könnyû elragadtatni. :D
Az számomra az igazán jó dal, aminél elsô meghallgatás után a replay gombot nyomogatom. ^__^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!