Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A Deathstars illuminati...

A Deathstars illuminati ellenes vagy illuminati párti zenekar?

Figyelt kérdés
Nekem úgy tűnik, hogy az első lemezük még ellenes, a másodikról nem tudom eldönteni, a többi meg inkább illuminati-propagandának tűnik, főleg az utolsó. Vagy csak nagyon szarkasztikusak a szövegek és a kifejezésmód? Nem tudom eldönteni. Ti hogy vagytok vele?
2015. nov. 10. 03:27
 1/5 anonim válasza:
Komolyan vannak még emberek, akiknek a fejében létezik az illuminati?
2015. nov. 10. 09:02
 2/5 A kérdező kommentje:

1. Nem ez volt a kérdés

2. Jó lenne ha csak a fejekben létezne az illuminati, de sajnos nem így van.

3. Ha nincs illuminati/háttérhatalom/árnyékkormány/ vagy nevezzük bárminek, akkor miért nyomorog a világ 90%-a szolgaként és miért nem tudsz megélni ha tisztességesen dolgozol?

2015. nov. 10. 18:39
 3/5 anonim válasza:

"Nem ez volt a kérdés"

De ad egy jó megvilágítást a helyes válaszra.

"Jó lenne ha csak a fejekben létezne az illuminati, de sajnos nem így van."

Ofkorsz.

"Ha nincs illuminati/háttérhatalom/árnyékkormány/ vagy nevezzük bárminek, akkor miért nyomorog a világ 90%-a szolgaként és miért nem tudsz megélni ha tisztességesen dolgozol?"

1. Mert így működik az emberi társadalom.

2. Mert nem élhet, mindenki jól, hiszen a jó élet pont a többség nyomorán alapszik.

3. Én például meg tudok élni a munkámból.

4. Mindig könnyebb másra (főleg kitalált dolgokra) fogni a saját hibáinkat.

2015. nov. 10. 22:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát ha szerinted rendben van, hogy más nyomorán kell meggazdagodni, akkor nincs miről beszélni. Nem hiszem hogy az én hibám, hogy nem hagynak vállalkozni, nem becsülik semmire a munkámat és nem tudok megélni 48 ezer forintból.
2015. nov. 12. 22:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Lol, szerintem pont lesz.rják.:D
2015. nov. 26. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!