Van olyan híres amerikai néger rapper, aki nem szereti a fehéreket?
Tupac azt mondta,hogy amíg a gettóban élt és nem ismert fehér embereket,addig azt,hitte,hogy mindegyik rosszabb mint az ördög. Aztán lettek fehér barátai.
De vannak olyan híres rapperek,akik nem szereti a fehéreket és kinyilvánítják ezt?
ellentétben magyarországgal az usában nem lehet minden következmény nélkül nyilvánosan n*ggerezni / fehérezni. egy jó példa erre ras kass első lemeze (soul on ice) ami tartalmazott egy olyan számot (nature of the threat) amelyben erőteljes fehérellenes szövegek voltak. be is zúzták a lemezt. ma egy eredeti példány abból a cd-ből legalább 10e ft-ot ér.
ha tehát rasszista megnyilvánulások vannak, akkor azt mindig kódolva mondják (pl. fehér ember = devil). de ezeknek a megélhetési fekete náciknak is humbug a 99%-a - teszem hozzá: szerencsére.
ezen kívül nem szabad elfelejteni, hogy van egy Nation of Islam nevű fekete szervezet is, amely félúton van az iszlám, a fekete polgárjog és fehérek ellen irányuló rasszizmus között. de ennek a nagyrésze szintén csak duma :) van az a pénz, amikor a csúnya fehér emberből jó fej haver válik, miközben a tudatlan hallgatók jól beszopják a radikális szövegeket.
Az durva.
Nekem ismerősöm mesélte,hogy ő is ismer feketéket és az egyik percben még vigyorognak utána meg olyan arcot vágnak "I'm killa ya wigger boi".
Én egyszer voltam Londonban,akkor a London Eye-nál ott állt egy csomó feka,majd az egyik gyorsan odalépett hozzám,majd megragadta a kezem és a kezemre kötött egy karszalagot.
Közben kérdezgette,hogy honnan jöttem,mondtam,hogy Magyarországról,erre fel azt mondta,hogy az klassz hely stb..
Utána elkért a karszalagért 20fontot. Mondom anyád és odaadtam neki pár aprót,de látszott,hogy nem igen tetszik neki. Gondolom így húznak le egy csomó embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!